Колорадо лопати риболов вртливите лопати мами што прават комплети- 25/60 парчиња риболов лопати DIY правење материјали вртења на вртежи во валници, мешани бои, лесни с?
  • Неодамнешно

Колорадо лопати риболов вртливите лопати мами што прават комплети- 25/60 парчиња риболов лопати DIY правење материјали вртења на вртежи

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ? Одличен избор и за солена вода и со слатководни води ? 【Лесен спин】 Лесен дизајн на вртење им овозможува на вашите вртечки лопатки слободно да се вртат под вода, создавајќи рефлексија на целосен степен и непостојана вода на водата за да привлечат гладни риби. ? Да се ​​направи сопствен риболов мами ќе го однесе вашето искуство со риболов на друго ниво. ? 【Што добивате сечила од 25 парчиња/кутии, големината е 0,79inch x 1. Спинчарот што го држи беспрекорно, можете да направите свои вртења за walleys, шарен бас, пастрмка, итн. И овие работат многу добро. ? ? Одличен избор и за солена вода и со слатководни води. ? 【Лесен спин】 Лесен дизајн на вртење им овозможува на вашите вртечки лопатки слободно да се вртат под вода, создавајќи рефлексија на целосен степен и непостојана вода на водата за да привлечат гладни риби. ? Да се ​​направи сопствен риболов мами ќе го однесе вашето искуство со риболов на друго ниво.