Брза промена Спинер Кливис - 100 парчиња риболов Пластични брзи прилепувања за вртења на сечила Пластичен риболов Кливис за вртења Walleye Spinner Rig Crawler Harness Spinner правејќи ?
  • Неодамнешно

Брза промена Спинер Кливис - 100 парчиња риболов Пластични брзи прилепувања за вртења на сечила Пластичен риболов Кливис за вртења Walleye Spinner

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Врвот за брза промена Кливис ви овозможува да го промените сечилото на вашата прицврстување за секунди Ви заштедува многу проблеми. Може да имате повеќе време да доживеете други поинтересни аспекти на риболов. Брза промена - Брзата промена на спинерот Кливис ви овозможува да го промените сечилото во секунди за време на риболов, без да ја исечете или задржите вашата линија. Тоа ќе ви заштеди многу проблеми. Слободно се врти - Брзата промена на Кливис обезбедува целокупно бесплатно вртење за вашите лопати и нема да ја оштети вашата линија. Сечилото може да ги разбранува водните бранови природно и произведува поголем блиц. И мамката за вртење претставува природно и грациозно држење на пливање. Широка употреба - повеќе не се повторуваат. Мора да имате да го додадете вашиот комплет за правење врти за Walleye Rigs, Alabama Rigs, Chowler Harness и многу други. Издржлив материјал - Премиум пластичен материјал е издржлив и не е лесен за пробивање. Во споредба со металните материјали, може подобро да ја заштити вашата риболов линија. Количина - 100 парчиња/200 парчиња Брза промена на Кливис за спојници. Црна и бела боја. Дијаметар на дупката 0,03in одговара на сите видови на риболов линии. Со пластична кутија, лесен за носење. Брза промена - Брзата промена на спинерот Кливис ви овозможува да го промените сечилото во секунди за време на риболов, без да ја исечете или задржите вашата линија. Тоа ќе ви заштеди многу проблеми.