Меморијална Статуа На Миленичиња Мачка Ангел, Заспана Мачка Со Ангелски Крилја, Спомен-Статуа На Мачка Од Смола Во Чест На Саканото Милениче, Статуа На Градина За С?
  • Неодамнешно

Меморијална Статуа На Миленичиња Мачка Ангел, Заспана Мачка Со Ангелски Крилја, Спомен-Статуа На Мачка Од Смола Во Чест На

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетен Материјал : Спомен-Камењата За Мачки се направени од смола и рачно фрлени за да создадат завршница од сив камен што го оживува крзнениот грип на вашата мачка Тие се секогаш тука за вас и прават да се чувствувате мирно. Симпатична Форма На Мачка Ангел : Меморијалниот Украс На Мачката е облик на мачка што спие. Со слатка насмевка во спиењето, ангелските крилја и опашките што се нишаат се врежани. Можете да го декорирате со домот и градината на писателот. Клупи, маси, покрај креветот итн. Големина на производот : Мачка Ангел скулптура е за 4. Големината е соодветна. Тоа може да биде прикажано како градина гробот декорација или тревник декорација. Ова е симпатичен сувенир за оддавање почит на крзнените пријатели. Интимни Подароци : Статуа На Мачки на Отворено наменета за вашето сакано милениче. Ова е внимателен и вечен подарок. Мачките со ангелски крилја мирно спиење ги симболизираат своите благослови за мачките. Тоа е одличен подарок за пријателите или членовите на семејството. Повеќенаменски : Растот На Градината На Мачките може да се постави во затворени простории или на отворено, или може да се користи како украс на надгробни споменици за прикажување на последниот одмор на миленичето.