Прозорец, Кревет, Стол Назад, Костур За Фиоки За Мачки, Лесен За Составување И Користење Кревет За Мачки,Искористувајќи Го Максимумот Од Просторот, Издржлив И Стаби?
  • Неодамнешно

Прозорец, Кревет, Стол Назад, Костур За Фиоки За Мачки, Лесен За Составување И Користење Кревет За Мачки,Искористувајќи Го

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Големина●18,5 "L_ 15" W, Капацитет На Тежина 1,8 фунти ●Висококвалитетни материјали●хамакот за мачки е изработен од дрвени повеќеслојни, ленени и 304 нерѓосувачки челик. Постелнината не генерира статички електрицитет кога вашата мачка спие на неа. ●Лесно се склопува.структурата на костурот покрај креветот на мачките е едноставна и лесна за склопување без да се користи премногу сила.Капакот може да се расклопи и исчисти. ●Лесен за употреба најдете место каде што креветот за мачки може да се закачи хоризонтално и да се поддржува вертикално, како што се креветот, задниот дел од столот, прозорецот,фиоката итн.По инсталацијата, мачката може да спие, да игра, да се искачи и да легне на неа. ●Различни сценарија за употреба ● со прилагодување на растојанието помеѓу куката и потпорната нога,костурот за мачки може лесно да се инсталира на прозорецот, креветот, кабинетот или фиоката.