Кутија За Отпадоци за мачки Самочистење, Автоматска Кутија За Отпадоци За Мачки Со Голем Капацитет, Паметен Сензор За Движење За Паметни Сензори За Движење Кутија ?
  • Неодамнешно

Кутија За Отпадоци за мачки Самочистење, Автоматска Кутија За Отпадоци За Мачки Со Голем Капацитет, Паметен Сензор За Движење За Паметни

DEN 7999.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ Ivyqxg Паметна Кутија За Отпадоци] : автоматската кутија за отпадоци за мачки има контрола НА АПЛИКАЦИЈАТА (Само 2,4 Ghz Wi-Fi) И контрола со еден клуч Со еден клик, можете да уживате во крајната погодност за автоматско собирање измет и редовно чистење. Останете во склад со здравјето на вашите мачки следејќи го во реално време на вашиот телефон со функцијата за податоци за притискање. [2023 Дизајн на Надградба] : кутијата за ѓубре за мачки за самочистење IVIQXG ја усвојува интегрираната структура за надградба; преголемиот вграден простор може да прими до 3 мачки. Опремен со инфрацрвен сензор и сензор за гравитација. Кога миленичето ќе се приближи, сензорот ќе открие чувствително, а кутијата за отпадоци автоматски ќе престане да работи додека вашата мачка не замине. Големината на ve вклучуваше подлога за отпадоци со секоја голема кутија за отпадоци за мачки за да спречи истурање на ѓубрето за мачиња на вашите подови. [ Јонска Дезодорирање] : складиштето за дефекација е опремено со автоматска врата од школка за да се изолира мирисот. Со најновиот систем за циркулација на негативен притисок и системот за дезодорирање на јони на пазарот, стапката на стерилизација е до 99,8%.