ЛИЖОНГ Смирувачки Кревет За Мачки Меки Кадифен Кревет За Мачиња-Кревет За Кученце Против Анксиозност Што Може Да Се Пере,Кревет За Миленичиња За Мачки Во Затворен ?
  • Неодамнешно

ЛИЖОНГ Смирувачки Кревет За Мачки Меки Кадифен Кревет За Мачиња-Кревет За Кученце Против Анксиозност Што Може Да Се Пере,Кревет За Миленичиња

DEN 533.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НОВА НАДГРАДБА : горниот капак на креветот за кучиња е исполнет со сунѓер во форма, што е поубаво по изглед и попогодно за влегување на домашните миленици Повеќе ГОЛЕМИНИ : кревет За Кучиња погоден за мали/средни кучиња и мачки. М : Дијаметар 50см (за домашни миленици до 8кг), Л : Дијаметар 65см (за домашни миленици до 12кг), ве молиме изберете најсоодветен кревет за миленичиња според вистинската тежина на миленичињата. УЛТРА УДОБНОСТ : нашиот кружен кревет за кучиња е изработен од врвен кадифен, дише, материјал погоден за кожата. Супер мека и меки. Со дополнителното густо пп памучно полнење, вашето домашно милениче лежи како на облаци. Исто така, нуди олеснување на болката во зглобовите и мускулите. ПОДДРЖУВА ПОДОБАР СОН : дизајнот На Подигнат раб е многу корисен за поддршка на вашата мила глава и врат, ублажување на анксиозноста, антистрес, дозволувајќи им на миленичињата да влезат во длабок сон.