Руф ' Н Руфус Самочистечка Масна Четка СО Влакна БЕЗ Болка Надградената Рачка За Гел Нежно Го Отстранува Лабавиот Подвлакно &засилувач; Заплеткана Коса за Мачки &за?
  • Неодамнешно

Руф ' Н Руфус Самочистечка Масна Четка СО Влакна БЕЗ Болка Надградената Рачка За Гел Нежно Го Отстранува Лабавиот Подвлакно &засилувач;

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● ЧЕШЛАЊЕТО Е ЛЕСНО добијте основни алатки за чешлање за кучиња и мачки со еден удар. Овој комплет вклучува помазна четка за одматување и тешки машинки за нокти за миленичиња. Заштедете пари со тоа што ќе му дадете на вашиот крзнен пријател добар младоженец од удобноста на домот. ● НАДГРАДЕНА РАЧКА ЗА ГЕЛ ● УДОБНА, СИЛНА и ИЗДРЖЛИВА - нашата Мазна Четка е особено дизајнирана со РАЧКА ЗА ЗАФАТ И ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ, што спречува напрегање на рацете и зглобовите, без разлика колку долго го четкате вашето домашно милениче !. ● НАДГРАДЕНИ ВЛАКНА БЕЗ БОЛКА ● САМОЧИСТЕЧКА МАЗНА ЧЕТКА со Гумени Врвови Влакната Што Ги Отстрануваат јазлите, првутот и лабавата коса од крзното на вашето домашно милениче штотуку станаа полесни. Притиснете го копчето на мазната четка откако ќе завршите и гледајте како влакната се повлекуваат и косата паѓа веднаш. Идеален за сите големини на кучиња и мачки и сите типови коса. ● БЕСПЛАТНИ МАШИНКИ за НОКТИ за МИЛЕНИЧИЊА ● Дајте им на ноктите на вашето домашно милениче убаво средување на безбеден начин. Нашите тримери за нокти за мачки и кучиња се издвојуваат со нивната острина, издржливост и безбедносна станица што спречува прекратко сечење на ноктите.