Нинџа Викинг Чевли За Борење За Мажи И Жени, Врвна Борбена Брзина Машки Кревање Тегови, Кревање Моќ, Тренинг, ММА, Боксерски Чизми, Лесни, Лесни За Носење, Црвени И Цр?
  • Неодамнешно

Нинџа Викинг Чевли За Борење За Мажи И Жени, Врвна Борбена Брзина Машки Кревање Тегови, Кревање Моќ, Тренинг, ММА, Боксерски Чизми,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изберете Големина за да ја видите политиката за враќање на ставката Qulegant DESIGN : Овие Боксерски Чевли за мажи користат модерен дизајн и имаат Високи Глуждови За Лесно Движење и Поддршка на Глуждот што нуди неспоредлив контакт со зафат и подлога за да ви даде најдобра шанса да го постигнете симнувањето. €é УДОБНО И ИЗДРЖЛИВО : нашите чевли за кревање тежина на Предатор овозможуваат циркулација на воздухот за време на тренингот, одржувајќи ги стапалата да се чувствуваат ладни и удобни, а истовремено обезбедуваат издржливост што ги прави чевли од соништата за секој професионален спортист. Се ПРЕПОРАЧУВА ЧЕВЛИ : овие чевли за борење жените се водени од немилосрдна потрага по иновации, како и децении акумулирање на експертиза за спортска наука и исто така препорачани од елитни професионални спортисти. `+ ИСКЛУЧИТЕЛНО ЛЕСНИ : нинџа викинг предатор чевлите за кревање тегови се направени со висококвалитетна и лесна ткаенина што ги прави овие чевли за кревање моќ многу лесни и дишат, а тенкиот гумен ѓон ве тера да се движите пофлексибилно.