Берилук Трпезариски Столчиња Со Метални Нозе, Кујнски Столови Од Вештачка Кожа, Модерни Столчиња За Јадење Од Средината на Векот Комплет од 4(Црни)
  • Неодамнешно

Берилук Трпезариски Столчиња Со Метални Нозе, Кујнски Столови Од Вештачка Кожа, Модерни Столчиња За Јадење Од Средината на Векот Комплет од

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Уникатен Дизајн€Дизајн на оваа црна јадење столици е едноставен и стилски, презентирање на благороден вкус и личност Класичната црна кожа не е погодна само за модерна декорација, туку и за традиционална декорација, практична и убава. ®Удобен Стол За Јадење 】ономски дизајниран Со удобна кривина во задниот дел и седиштето, овие столчиња за трпезарија обезбедуваат супериорна удобност и поддршка, без разлика дали уживате во оброк или имате долга забава, можете да седите удобно. ®Цврст и Издржлив ● модерните столчиња за јадење во Средината на векот се изработени од цврста метална рамка, целокупната структура е стабилна и сигурна. Не треба да се грижите дали столчињата за трпезариска маса се тресат или се превртуваат кога се движите или седнувате, обезбедувајќи ја вашата безбедност. ●Столици За Јадење од вештачка Кожа ● комплет Црни столови за јадење од 4 е изработен од висококвалитетна вештачка кожа, мека и удобна, не само издржлива и лесна за чистење.