Тркалезна Чаша Гароса Тркала Тркала Тркала Мебел Тркалца 360° Ротирај Цинк Легура Гроздобер Мат Тивко Тркало За Пијано Нозе Софи Кабини Полици За Книги Кутии За Игр?
  • Неодамнешно

Тркалезна Чаша Гароса Тркала Тркала Тркала Мебел Тркалца 360° Ротирај Цинк Легура Гроздобер Мат Тивко Тркало За Пијано Нозе Софи Кабини

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа тркалезна чаша е изработена од квалитетен материјал од легура на цинк, по оксидација и боење, со мат четкана површина, извонредна изработка и ретро моден стил Антички по изглед и униформа во боја. Мазно тркалање и префинет изглед. Дебело и сигурно дно. Со висока цврстина, лесен за ракување. Ротација од 360 степени, тркалата и штитниците за нозе ротираат независно еден од друг, можат слободно да се движат и да работат. Топчестиот лежиште останува неподвижен и стабилен. Деталите се извонредни и стабилноста е добра. Погоден за нозе за пијано, софи, штандови, полици за книги, кутии за играчки, кутии за складирање, мебел Во Кинески стил, мебел Во Европски стил, ретро мебел итн. Лесно за движење, тоа е одличен избор ЗА самостојна опрема и мебел, додавајќи ретро смисла на вашиот домашен мебел, полн со класични бои и елеганција.Покажете го вашиот уникатен вкус од деталите.

Item Type:
Round Cup Caster
Material:
Zinc Alloy
Application:
Furniture and So on
Weight:
Approx. 138g / 4.86oz
Package List:
1 x Round Cup Caster :
3 x Screws :