Фергана Игри На Среќа Столици Црвено Со Потпирач За Нозе, Computerономски Трки Стил Компјутер Игра Компјутер Стол Со Потпирач За Глава Лумбална Поддршка Прилагодливи ?
  • Неодамнешно

Фергана Игри На Среќа Столици Црвено Со Потпирач За Нозе, Computerономски Трки Стил Компјутер Игра Компјутер Стол Со Потпирач За Глава

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Независна перница, попространа од сите во една перница, може да се користи долго време Дизајниран во меки и издржливи седишта за дополнителна удобност во тие долги игри или работни денови. Доброто држење на игри ќе ви овозможи да настапите со оптимален физички капацитет. Ексклузивна технологија за кожа од јаглеродни влакна, поудобна и дише, водоотпорна и отпорна на абење. СЕРТИФИЦИРАН зголемен лифт за гас, не само безбеден, туку и подобро прилагодување на висината. Неми стп тркалца со дополнителен лубрикант, дури и на тепих може да биде свилен мазна ротација. [Супериорен Материјал]Фергана Гејмерски Стол дизајниран во тркачки стил кој роден да ви понуди комбинација на луксузна удобност и визуелно уживање. Изработен од сунѓер од пена за обликување на мувла со висока густина и издржлив * големина На Потпирачот за Грб : 21,3 "*33,5 "(W*H); ·Вкупна висина : 45,3-49,2 " (прилагодлива висина).