Луе Бона Мала Столица За Нозе Отоманска, Беж Тафтувана Занитвам Ткаенина Потпирач За Нозе Со Пластични Нозе, 9Ч, Правоаголни Столици За Нозе За Возрасни Со Нелизгач?
  • Неодамнешно

Луе Бона Мала Столица За Нозе Отоманска, Беж Тафтувана Занитвам Ткаенина Потпирач За Нозе Со Пластични Нозе, 9Ч, Правоаголни Столици За

DEN 463.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

`+ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН】 малиот османлиски има тафтуван дизајн на врвот, кој носи елегантен и убав изглед Површината на оваа столица користете мека и пријателска за кожата ткаенина, можете да ја допрете за да почувствувате удобност и да ја пуштите ногата на неа за да го намалите отокот по секојдневната работа. 【Подножјето отоманската има скриен патент на дното и можете да ги најдете сите додатоци што ви се потребни на дното. Откако Ќе Го Соберете, може да биде мал простор за складирање за вас и вашите деца да скриете мали работи, како што се мала играчка, бонбони и потврда. ●ПОВЕЌЕ ОД ОСМАНЛИСКА】 подножјето на отоманската е погодна за различни прилики. Тоа е добра столица за чевли во влезот и можете да ја третирате како дополнително седење. Убав одмор на стапалото под бирото кога работите дома, отстранете ги нозете ако е превисоко за потпирање. Убави подножја за нозе за потпирање на нозете кога лежите на софата. Столче за да ја ставите книгата пред спиење. Најдобри подароци за пријатели, родители, деца, старешина.