Олуо Фотелји, Тапацирани Столчиња Со Акцент, Модерни Удобни Столчиња Од Средината На Векот Со рака, Столчиња Со Тафтувани Влечки Со Копчиња За Канцеларија,Спална С?
  • Неодамнешно

Олуо Фотелји, Тапацирани Столчиња Со Акцент, Модерни Удобни Столчиња Од Средината На Векот Со рака, Столчиња Со Тафтувани Влечки Со

DEN 2879.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Модерен Стол За Акцент : Густата фотелја е обложена со удобна кафеава вештачка кожа и обложена со дебела пена од 18 инчи, обезбедувајќи ви удобно искуство за седење Исто така, со потпирач за раце, така што нема да се чувствувате уморни дури и да седите подолг временски период. Меката вештачка кожа лесно се чисти. Удобни Столчиња За Дневна Соба : потпирачите за раце и рамката со столици за спална соба се изработени од црн метал кој обезбедува одлична стабилност. Тежина капацитет : 300 фунти. Вештачка кожа и црна завршница за луксузен изглед. И нозете на канцеларискиот стол се со влошки за стапала за да го заштитат подот од гребење. АПЛИКАЦИЈА За Стол Со Тафтуван Акцент : Модерен стол за акцент, погоден за секој домашен декор. модерен дизајн на фотелјата олуо, кој совршено одговара на вашата дневна соба, спална соба, читална, кафуле, соба за одмор, дневна соба, салони, забавни центри и канцеларии. Лесно Склопување Стол За Читање : вклучен Лесен за следење, инструкции, столици и хардвер.