Полица За Книги На Дрво ХОБРО, Дрвени Полици За Книги Од 9 Нивоа, Решетка за Складирање На Подот, За Прикажување Цд-А, Книги Во Дневна Соба, Домашна Канцеларија, Решет?
  • Неодамнешно

Полица За Книги На Дрво ХОБРО, Дрвени Полици За Книги Од 9 Нивоа, Решетка за Складирање На Подот, За Прикажување Цд-А, Книги Во Дневна Соба, Домашна

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стабилна Структура : полицата за книги за дрвја е изработена од висококвалитетна плоча за честички и метална рамка, која е стабилна и издржлива Опремен со уред против соборување, без разлика каде седи полицата за книги, може безбедно да стои без да се грижите дали ќе се преврти. Уникатна Структура На Дрво-Гранка : Ако сакате да го намалите нередот, само погледнете ја оваа самостојна полица за книги во облик на дрво, која не само што обезбедува многу простори за складирање за чување на вашите книги, документи, весници, списанија и Цд-а итн., но исто така носи стилски и индустриски здив во вашата дневна соба, спална соба, канцеларија или коридор. Единица За Заштеда на Простор : Со Големина од 7,9"d x 13,4" W x 45,6 " H, оваа библиотека висока 9 нивоа може да собере околу најмалку 20-30 парчиња книги. Со капацитет од 3 кг на секоја гранка и 10 отворени полици, оваа библиотека е совршена за секој мал или аголен простор во вашиот дом, канцеларија, работна соба, апартмани, кујна, тесни простори, дневна соба или детски соби.