Јахетех Висина Прилагодлива Табела За Цртање Табела За Цртање Уметник Биро Навалување Маса Уметничка Занаетчиска Работна Маса Акварел Слики Скицирање Работна Ст?
  • Неодамнешно

Јахетех Висина Прилагодлива Табела За Цртање Табела За Цртање Уметник Биро Навалување Маса Уметничка Занаетчиска Работна Маса Акварел

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поголемата Маса од таблата за цртање и Дополнителната Плоча за лизгање прават посмешно за уметноста Прилагодливата Висина го прави овој костум за маса за тинејџери/возрасни. Прилагодлив Ангел На Маса ја прави оваа табела да биде табела за цртање, како и канцеларија/компјутерско биро. Прилагодлива висина на масата : табелата за цртање со прилагодлива висина мери 120, 5х60х(69,5-92,5)см/47, 4х23, 6х(27,4-36,4)" (Lx Wx H) во вкупни димензии. Бидете сигурни дека сите фитинзи се применуваат (на пр.метални конектори, пластични копчиња и многу повеќе) работат добро за да го олеснат секое ваше прилагодување. Лесна контрола на аголот : табелата на уметникот може да се навали под агол од 0-60°. Може да работи како редовна рамна маса за задачите на вашиот лаптоп или професионална табела за изготвување за вашите уметнички интереси. 100% тестираниот систем за прилагодување ви олеснува да го контролирате аголот по ваша волја. Издржлива полица со молив : таблата за цртање има прилагодлива метална полица со молив прикачена на предниот раб за да ги спречи вашите инструменти за цртање да се лизгаат/тркалаат под навален агол. Специјален дизајн за прилагодување за лесно заклучување и олабавување на полицата со молив. Опции за складирање се-во-едно : табелата за цртање има се што ви треба за складирање на уметнички/канцелариски материјали. Лесен за чистење отстранлив страничен послужавник за маса со посебни слотови за различни стационарни предмети. Табла за повлекување заштеда на простор за документи/датотеки. 2 едноставни, но практични фиоки за неткаен материјал за мобилни уреди. Дополнителна метална полица подолу за цртање нацрти/лименки за боја. Сет за маса/столица : овој комплет маса за цртање вклучува столче во пакувањето, кое се одликува со цврста конструкција на добро завршена метална рамка и боја/стил што одговара на црното сунѓерско седиште завиткано со СТП.