Officeономски Канцелариски Стол, Столче За Биро Со Висок Грб, Столче За Компјутерски Задачи Со Вртлива Мрежа Со Динамична Лумбална Потпора, Функција За Навалување, Из?
  • Неодамнешно

Officeономски Канцелариски Стол, Столче За Биро Со Висок Грб, Столче За Компјутерски Задачи Со Вртлива Мрежа Со Динамична Лумбална

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?●Supportономски Дизајн и лумбална потпирач за грб ●restономски дизајнираниот потпирач за грб целосно одговара на природната искривување на човечкиот ' рбет Надградената еластична лумбална перница на потпирачот за грб совршено го балансира притисокот на различни делови од телото и го намалува лумбалниот замор или болки во грбот. ?●Прилагодлив Потпирач За Раце И Потпирач За Глава ● 3д потпирачот ЗА раце ви овозможува ДА го прилагодувате нагоре и надолу за 2,75", напред и назад за 2" и да ротирате 20 лево и десно за да постигнете најудобна потпора за раце. Отстранливиот потпирач за глава на овој канцелариски стол ви овозможува да го ротирате до одреден агол и да одите нагоре или надолу додека не достигне соодветна висина за вас. ?●Функција за лежење И Лулање Што може да се заклучи, Нашиот ergономски стол Со потпирач за грб што се потпира и заклучува овозможува навалување до 117°за да ве одржува во удобност. Дизајнот на лулка од 90-117 степени ги исполнува вашите различни седечки позиции. Исто така, рачката под столчето за биро овозможува седиштето да оди нагоре и надолу за 3,94".Можете да уживате во читањето, работењето и кршењето за релаксација на нашиот officeономски канцелариски стол со висок грб. ?●Седиште за дишење и проширување на Мрежата ● Нашиот мрежен компјутерски стол е дизајниран со мрежа погодна за кожата и дише што обезбедува одлична циркулација на воздухот и ви овозможува да седите без да се чувствувате топло или испотено.