Gfhlp преклопување столче Практично силно оптоварување со капацитет на оптоварување Постелнината Pouffe Едноставно седиште мултифункционално складирање кутија за пр?
  • Неодамнешно

Gfhlp преклопување столче Практично силно оптоварување со капацитет на оптоварување Постелнината Pouffe Едноставно седиште мултифункционално

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вграден скок на враќање Дише, силно чувство на седење, удобно и лесно да се врати. Аглите се уредни и кружни, а рутирањето е рамномерно и прецизно. Исклучително и деликатно работење, композитното четкано крпа се чувствува мазно и спречува истекување на сунѓер. Столчето за складирање на преклопување, може да се склопи кога не е во употреба. Лесен за чистење, може да се користи дома, канцеларија, итн. Спецификации : Модел Број : Количина на решетки : 1feature : Eco Priendsyle : Europe Shape : Square Color : Grey, Green, Party, Beigesize : Околу 25*25*25cmmatery : Lenenbuilt-in Rebound Rebound сунѓер. Дишењето, силното чувство на седење, удобно и лесно за враќање. Аглите се уредни и кружни, а рутирањето е рамномерно и прецизно. Експисно и деликатно работење, композитно четкано крпа се чувствува мазно и спречува истекување на сунѓер. кога не е во употреба. Лесно да се исчисти, може да се користи дома, канцеларија, итн.