фонд + пронајден Стол За Мали Деца, Сјај Во Темнината Детска Троседот Торба За Грав Стол За Деца Детски Кауч Детско Троседот Стол За Софа Мини Троседот Потпирач За Р?
  • Неодамнешно

фонд + пронајден Стол За Мали Деца, Сјај Во Темнината Детска Троседот Торба За Грав Стол За Деца Детски Кауч Детско Троседот Стол За Софа

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Разновиден Сјај Во Темниот Детски Тросед : овој детски стол за софа свети во темнина откако ќе биде целосно изложен на дневна светлина Уживајте во интересната шема ѕвезда и месечина со вашите деца или направете ја супер уникатен подарок за роденден/туш за деца и мали деца! Тоа е совршено место за децата да читаат, да имаат закуски и да гледаат ТЕЛЕВИЗИЈА. Висококвалитетен Материјал, Отпорен На Лизгање На Дното : капакот на каучот за софа на нашите деца е направен од 250гсм висококвалитетен полиестерски краток кадифен, обезбедувајќи меки и удобни чувства. Дното е направено ОД 170гсм 100% полиестерска ткаенина, која е дрвена подна и отпорна на лизгање. Обезбедува сертификација НА ЦПСИЈА и КЗК за да се обезбеди безбедност на децата. Совршена Големина, Висока Погодност : големината На овој тросед е 21"W x 19"D x 19" H, што е совршена големина на столче за софа за мали деца на возраст од 1-4 години. Таа е погодна за употреба на едно дете. Нашиот мал тросед за деца прифаќа вакуумско пакување и не бара склопување. Потребни се околу 24 часа за целосно проширување. Поддршка и Разумен Дизајн : нашиот детски тросед е дизајниран со широки потпирачи за грб и потпирачи за раце на разумна висина, заедно со супер удобна рачка за лесно движење.