Zeelyde Rack Rack, клупа за складирање на чевли со седиште за перници, кабинет за складирање на чевли со флип-фигура, прилагодливи полици, блиски шарки, за удобност и стил, х?
  • Неодамнешно

Zeelyde Rack Rack, клупа за складирање на чевли со седиште за перници, кабинет за складирање на чевли со флип-фигура, прилагодливи полици,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Современа решетка за чевли : Добро комбинирање на едноставен и модерен стил, оваа решетка за чевли е идеален додаток за да ги задржите чевлите подалеку од нередот и да создадете уредна околина Направено од квалитетна табла, го прави стабилен и издржлив. Практично и удобно : Дизајн на складирање на фиоки, интимна заштита, има доволно простор за 2 лица да седат на клупата и да носат чевли за да го проверат изгледот. Барач за чевли со голем капацитет за лесен пристап. Удобна перница : Седиштето е удобно и меко и може да се користи како перница за да се опуштите. Може да се користи и како забавна клупа. Едноставен и елегантен стил, тој е идеален избор за вашиот дом. Можете исто така да ставите ранци, книги, итн. Погодно за складирање на предмети, но исто така и погодно за излегување на чевли. Мултифункционална : Комбинацијата на решетката за чевли и клупата може да ви помогне да заштедите простор додека одржувате елеганција, да ја зголемите организацијата и да го намалите нередот на чевлите. Цврстата структура нема да тресе чевли или да падне. Обезбедете доволно издржливост. Заштеда на простор : Оваа решетка за чевли е добро решение за складирање. Оваа клупа за чевли може да ви обезбеди изобилство простор за складирање и е најдобриот додаток за влезови, ходници и дневни простории. Современата дизајнирана решетка за чевли обезбедува кабинет за чевли и дополнителен простор за седење. Тоа е идеален избор за ходници, дневни соби и спални соби. Големина : 60x34x50cm, 80x34x50cm, 100x34x50cmmaterial : MDF + Shell Characteristic : 1.