Алунаун модерна клупа за складирање на сини кадифе за крајот на спалната соба на клупата за кревет Отоман, тапацирана вооружена влезна клупа Долга сет за дневна со?
  • Неодамнешно

Алунаун модерна клупа за складирање на сини кадифе за крајот на спалната соба на клупата за кревет Отоман, тапацирана вооружена влезна

DEN 2396.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 【Современ дизајн】 Нашата отоманска клупа за складирање користи кадифе Рафинирана структура со тродимензионален дизајн на модели во ткаенина, сеттерот ја носи својата уникатност додека е симплистички стил на удобност и функционалност. Клупа за складирање】 За да го комплетирате рафинираниот современ изглед, овој крај на клупата за кревети има елегантно валани раце и метални нозе за луксузен изглед. Скриениот простор за складирање под седиштето може да создаде повеќе простор во вашата соба. ? Користете го неговиот простор за складирање за да соберете списанија, ЦД -а, книги, ќебиња, чевли и играчки за деца. Погоден за кој било декор во вашата куќа, овој сет е идеален за столче за шминка за суета, клупа за крај на креветот, масичка за кафе итн.? 【Трајни и цврсти】 4 стапки се завршени во метал со фино златно обвивка, е доволно трајно. Заштитните стапала не само што ја стабилизираат работната маса, туку и го спречуваат гребењето на подот.