Ројгроу Јапонски Душек За Душеци За Футон За Возрасни, Душек За Спиење За Подот Јапонски Душек За Подот Футон Со Двојна Големина, Татами Мат, Подлога За Душек За Кам?
  • Неодамнешно

Ројгроу Јапонски Душек За Душеци За Футон За Возрасни, Душек За Спиење За Подот Јапонски Душек За Подот Футон Со Двојна Големина, Татами Мат,

DEN 1615.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ЈАПОНСКА ТКАЕНИНА за ДУШЕК за ФУТОН● : горниот и долниот слој се 105gsm микрофибер памучен капак; средниот слој СЕ 450 GSM 3d&7 D спирални влакна и 16d основна пена за поддршка со висока густина, нудејќи добра поддршка додека лежите на душекот Душекот ФУТОН ВО Јапонски стил ројгроу усвојува одлична изработка на дизајн на структура од 5 слоја, што го прави подот попријатен за спиење. ●ДУШЕК за СПИЕЊЕ за ПОД : Јапонскиот душек футон може да се преклопи, или можете да навивате за да ослободите простор во просторијата во текот на денот кога не е потребен и овој душек за спиење за подот е лесен за патување или складирање. ●ГОЛЕМИНА НА ДУШЕКОТ НА ПОДОТ● : Јапонскиот душек ЗА футон ројгроу нуди Две Големини за да ги задоволи различните потреби : Полн и Близнак. Двојна Големина : 39 "x80", Целосна Големина : 54"x80". ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ДУШЕК ЗА ПОДОТ НА ФУТОН● : душекот на Подот ВО Јапонски стил РОЈГРОУ е идеален избор на подни кревети за гостинска соба, студентски домови и патувања. Тоа може да биде татами мат, подлога за душеци за кампување, душек за спиење за подот, футон во дневната соба, лежалка за подот, кревет за гости, а исто така може да биде и детска подлога за играње.