Васагл АЛИНРУ Библиотека, Индустриска Полица За Книги Од 4 Нивоа, Решетка За Складирање На Подот Во Канцеларија За Дневна Соба, Голем Простор За Складирање, Едноста?
  • Неодамнешно

Васагл АЛИНРУ Библиотека, Индустриска Полица За Книги Од 4 Нивоа, Решетка За Складирање На Подот Во Канцеларија За Дневна Соба, Голем

DEN 2511.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За Одгледување Книги : Ако вашиот омилен автор Е бакнат Од Музата и веќе објавил голем број романи, ќе уживате во 4—те робусни полици за честички што ги нуди оваа полица за складирање-задолжително за секој книжар! Дури и За Големи, Дебели Книги : дебелата челична рамка од 0,8" х 1,6" и попречните шипки на пониско ниво ја обезбедуваат потребната поддршка за носење до 44 фунти по полица; цврста конструкција за збирка книги. Вклучете Ја Вашата Имагинација : Благодарение на едноставниот дизајн со скромни, рустикални акценти, оваа полица за книги е идеална за дневната соба и канцеларијата. Попречните шипки на страните спречуваат паѓање на вашите предмети. Или, зошто да не ги закачите вашите предмети на страните?. Лесно КАКО ABC : И покрај големината 29,1"l x 11,8"W x 60,8" H, поединечните делови од оваа практична библиотека се податливи и нумерирани така што склопувањето е брзо и лесно.