СИМПЛИХОМ Космополитски 44 Инчен Широк Правоаголник Отоманска Клупа Со Отворено Дно Во Чоколадо Кафеава Тафтувана Столица За Нозе, Вештачка Кожа За Дневна Соба, Сп?
  • Неодамнешно

СИМПЛИХОМ Космополитски 44 Инчен Широк Правоаголник Отоманска Клупа Со Отворено Дно Во Чоколадо Кафеава Тафтувана Столица За Нозе, Вештачка

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИМЕНЗИИ : 43 РАКА ИЗГРАДЕНА со користење на цврсто дрво, инженеринг шуми и тапациран во трајни Кожари Кафеава Вештачка Кожа. ГОЛЕМ ПРОСТОР ЗА ВНАТРЕШНО СКЛАДИРАЊЕ со горниот дел од лифтот и отворената полица на дното на летвата. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИОТ османлиски може да се користи во спална соба, дневна соба, семејна соба, ходник како влезна клупа, столче за нозе, мебел со акцент или да обезбеди дополнително седење. Дизајн карактеристики тафтуван врв и цврсто дрво врамени отоманската база. Шарка за безбедност на децата за да се спречи треснување на капакот. Едноставно склопување. Се прават напори за репродукција на точни бои, може да се појават варијации во бојата поради компјутерски монитор и фотографија. Во Домот Симпи веруваме во создавање одлични, висококвалитетни производи направени од најдобрите материјали по прифатлива цена. Секој од нашите производи доаѓа со 1-годишна гаранција и лесно се враќа ако не сте задоволни. Кога нередот е огромен, и го барате тоа совршено решение - не гледајте понатаму. За стилско решение за вашите потреби за складирање, Космополитската Правоаголна Клупа за Складирање има прекрасен тафтуван изглед со отворен простор за складирање на дното на летвата и голем простор за внатрешно складирање.