Креативна едноставност Едноставна атмосфера бар столче, бар столче Едноставно високо столче дрво заграда ковано железо педал кафе чај чај приемна столица не-лизг?
  • Неодамнешно

Креативна едноставност Едноставна атмосфера бар столче, бар столче Едноставно високо столче дрво заграда ковано железо педал кафе

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прекрасен изглед, фино изработка, погодна за сите видови украсување на мебел, разубавување на животната средина; Овој стол е погоден за семејства, вили, барови, спални соби, одморалишта, кафулиња, водни шипки, области за рекреација на отворено, итн Производот има функција против лизгање за да го заштити вашиот под од абење и солза. Избрани висококвалитетни материјали, не лесни за деформирање, голем капацитет на лежиште, безбеден и сигурен. Анти-моистички и анти-кара, стабилно оптоварување, полн со сјај, лесен за чистење. За време на купувањето, можете да се повикате на висината на табелата за да го купите вистинскиот стол.Тип : бар -столче што може да се крене или да падне : нозе : 64 см, 74cmapplicable сцени : салон за убавина, продавница, берберница, кафуле, десерт Куќа, бар за слободно време, дневна соба во спална соба, балкон, студио, продавница за облека, пред бирото на компанијата, хотел, бар, ресторан, дом, итн. Производот е изработен од висококвалитетни инженерски пластични ПП суровини, бојата е повеќе чиста и Прекрасен, третманот со работ е мазен и нежен, а раката се чувствува удобно.