Сорбус Деца Гардероба со 5 Фиоки-Складирање Градите Организатор Единица Со Челична Рамка, Дрво Врвот, Лесно Се Повлече Ткаенина Канти-Долг Широк Тв Штанд За Спална ?
  • Неодамнешно

Сорбус Деца Гардероба со 5 Фиоки-Складирање Градите Организатор Единица Со Челична Рамка, Дрво Врвот, Лесно Се Повлече Ткаенина Канти-Долг

DEN 6272.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

5 — ФИОКА ГАРДЕРОБА (Пастел Аква) - Стилот ја исполнува функцијата со оваа комода, комплетна со дрвена површина и шарени фиоки за складирање — убаво Се спарува со Колекцијата Мебел Што Се Преклопува Со Сорбус (се продава одделно) Дисплеј И ДЕ-Неред — дрвениот врв обезбедува тврда површина за прикажување книги, светилки, будилници, електроника и многу повеќе — Фиоки одлични за чување облека за бебиња и деца, ќебиња, постелнина, играчки, плишани, додатоци, материјали за плетење и неред во домаќинството. СТИЛСКИ ЗА СЕКОЈА ПРОСТОРИЈА-Погоден За расадник, игротека, детска соба, спална соба за тинејџери, гостинска соба, плакар, ходник, студентски дом, решенија за мали станови итн. — Разноврсна како комоди за спална соба, комода за коцки за складирање, комода за 5 фиоки, комода за мали плакари, комода за складирање, дневна соба, маси за крај на софата, складирање за канцелариски материјали, детска ноќна маса или маса за расадник за бебиња. ФИОКИ за ПРЕКЛОПУВАЊЕ — фиоки од Мека ткаенина со армирана основа — Лесна рачка За влечење за тивко отворање и затворање — Отстранливите фиоки се преклопуваат рамно за лесно складирање кога не се користат — Целата единица е пренослива, лесна и лесна за преместување-секоја фиока прибл.