4 Парчиња Замена Кабел За Нулта Гравитација Стол, Универзална Лежалка Еластична Конци/Стол Додатоци Поправка Алатка Комплет За Дневна Стол, Банџи Стол-2.2 м &засилув?
  • Неодамнешно

4 Парчиња Замена Кабел За Нулта Гравитација Стол, Универзална Лежалка Еластична Конци/Стол Додатоци Поправка Алатка Комплет За Дневна Стол,

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок Квалитет : Изработен од врвен квалитет импори латекс и најлон И тоа беше ткаено во сигурно висококвалитетно јаже дихотомантес. Ова го прави силен и стабилен. Исто така, има добра еластичност и е многу тешко да се истроши. Можете да го рециклирате за долготраен живот. Лесен За Користење Поправете го столот со висококвалитетни кабли за замена, наместо тоа, не треба да купувате нов стол, заштедени пари. ЗАБЕЛЕШКА : многу се грижиме за искуството за купување на секој клиент, како и за квалитетот на производот. Доколку има некаков проблем со нашиот производ, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Дефинитивно ќе ви дадеме поврат или замена бидејќи вашето задоволство е нашата најголема цел. Спецификации на производот : Материјал На Производот : Импори Латекс И Најлон Должина На Производот : Долг - 86" / 2,2 м и Краток - 55" / 1,5 м Боја На Производот : Црна И Сива Тежина На Производот : 80гр Карактеристики На Производот : Сигурен квалитет : оваа заменска чипка е изработена од висококвалитетно јаже дихотомантес, добра еластичност, тешко се носи Лесно за инсталирање : со две различни должини на јажињата, можете лесно Да ги промените сите делови Од вашиот стол Универзално Одговара За Повеќето Нулта Гравитација Стол : Располага Со Повеќето Нанижани Дневна Стол.