Фергана Виолетова Игри Столици Со Потпирач За Нозе За Возрасни, Тинејџери, Chономски Гејмер Стол, Канцеларија Компјутерски Игри Столици, Е-Спортски Трки Игра Стол С?
  • Неодамнешно

Фергана Виолетова Игри Столици Со Потпирач За Нозе За Возрасни, Тинејџери, Chономски Гејмер Стол, Канцеларија Компјутерски Игри Столици,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ CHОНОМСКИ СТОЛ за ИГРИ] - гејмерските столчиња Фергана се во согласност со кривата на човечкиот ' рбет, а комбинацијата на завитканиот потпирач за грб,потпирачот за глава и лумбалната перница одговара на кривата на телото на играчот,ефикасно го ублажува притисокот врз грбот и му овозможува на играчот да биде пофокусиран [МУЛТИ - ПРИЛАГОДЛИВИ КАРАКТЕРИСТИКИ] - Дизајниран во целосна функција за задоволување на потребите на игри или работа. Заклучен под кој било агол помеѓу 90°-135°,прилагодлива висина од 4 инчи ,вртлив 360°, тивок и без грижи. [СУНЃЕР СО ВИСОКА ЕЛАСТИЧНОСТ] - едноделниот сунѓер за стилизирање со висока еластичност го дисперзира притисокот и го прави столот за игра поудобен за потпирање. Дише, не е лесно да се деформира,да се сруши или да се префрли по долго седење,а гејмерскиот стол секогаш ќе биде нов по долго време. [ФЛЕКСИБИЛНА АДАПТАЦИЈА] - земајќи ја предвид обликот на телото и повеќекратните работни навики на различни играчи,функцијата за подигнување на висината на столот за игри реализира флексибилна адаптација на навиката на играчот.