Кабинет За Складирање Метал БЕСФУР, Метални Ормари Високи 71 Инчи Со 4 Прилагодливи Полици И Врати За Заклучување, Класичен Кабинет За Складирање Челик За Дома, Учил?
  • Неодамнешно

Кабинет За Складирање Метал БЕСФУР, Метални Ормари Високи 71 Инчи Со 4 Прилагодливи Полици И Врати За Заклучување, Класичен Кабинет За

DEN 1776.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прилагодлива висина на полицата : четирите прилагодливи полици на овој метален ормар за складирање нудат прилагодливост и практичност Без разлика кои се вашите потреби за складирање, можете да создадете уникатен простор за складирање. Вклучува заклучување и два клуча : металниот ормар има брава и два клуча што се претходно инсталирани во секој од нашите гаражни ормари, со врати и полици. Можете да уживате во вториот клуч што може да го користи сосопственик или како резервен клуч во случај на загуба. Капацитет на тежина : Секоја од двете полици во овој голем ормар за складирање може да носи 180 килограми (околу 81,6 кг) за да ги задоволи вашите потреби и да држи колку што ви треба! Секоја полица за складирање е изработена од тежок ладно валани челик, така што можете да ја користите со доверба. Големина и монтажа на метален кабинет : 15,7 х 31,5 х 71 инчи. Четири прилагодливи полици ви овозможуваат да складирате која било големина на стоки или документи.