Луциден 14 Инчен Двоен XL Душек - Душек Со Средна Мемориска Пена – Пена Од Јаглен Од Бамбус – Инфузиран Гел-Душек Од Хипоалергична Пена-Кревет-Во-А-Кутија-СЕРТИПУР-Се?
  • Неодамнешно

Луциден 14 Инчен Двоен XL Душек - Душек Со Средна Мемориска Пена – Пена Од Јаглен Од Бамбус – Инфузиран Гел-Душек Од Хипоалергична Пена-Кревет-Во-А-Кутија-СЕРТИПУР-Сертифициран

DEN 5599.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поставете : Едноставно извадете го душекот од кутијата и уживајте да го гледате како се декомпресира Скокањето, одењето и спиењето на вашиот душек може да го забрзаат процесот. Во Луцид, правиме кревети за целото семејство-затоа што кога ќе се разбудите чувствувајќи се најдобро, вашето семејство ја добива и најдобрата верзија од вас. Луцидниот Среден Душек Од Мемориска Пена Од 14 Инчи Е одличен избор за примарни спални соби и странични прагови. Направен за совршено вклопување, Душекот БЛИЗНАК XL ќе одговара на секоја рамка За кревет БЛИЗНАК XL. Слој од пена слична на латекс од 1 инчи, слој од мемориска пена со инфузија од гел од 2 инчи, слој од преодна пена од 2 инчи и 9-инчен слој од пена за поддршка со висока густина обезбедуваат средно чувство. Слојот од мемориска пена гел помага во регулирање на телесната температура. Плус, инфузијата од јаглен од бамбус ги одржува вашите кревети да мирисаат свежо благодарение на природните хипоалергични својства.