Гопоп Модерни Трпезариски Столици Комплет од 4, Кујнски Метални Столови Со Седиште Од Вештачка Кожа Со Висок Грб И Цврсти Хромирани Нозе, Столови За Трпезарија, Куј?
  • Неодамнешно

Гопоп Модерни Трпезариски Столици Комплет од 4, Кујнски Метални Столови Со Седиште Од Вештачка Кожа Со Висок Грб И Цврсти Хромирани Нозе,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Надградете Го Вашето Искуство За Јадење : Подигнете ја вашата трпезарија со нашиот модерен комплет од 4 столчиња за јадење, дизајнирани беспрекорно да се вклопат со кој било стил на декор, додавајќи допир на елеганција во вашиот простор Луксузна Удобност : Потонете Во кадифените амортизирани седишта, покриени со висококвалитетна вештачка кожа што може да се пере и се чувствува мека и еластична на вашата кожа, правејќи го секој оброк луксузно искуство. Неспоредлива Издржливост : хромираните нозе на јамката и цврстата основа на ногата на цевките на нашите столчиња за јадење ги прават ултра издржливи и способни да издржат до 300 килограми, додека влошките против гребење и бучава ги штитат вашите подови од оштетување. Склопување Без напор : со само четири завртки, нашите столчиња за јадење може лесно да се соберат за само 15 минути, што ќе ви овозможи да уживате во вашиот нов мебел без врева или фрустрација. Шопинг Без проблеми : Купувајте со доверба, знаејќи дека нудиме 2-месечна политика за бесплатно враќање и размена, а нашиот пријателски тим за услуги на клиентите е достапен 24/7 за да ви помогне со какви било прашања или грижи.