МАИКАИЛУН Модерна Рамка За Биро 28 Индустриски Метални Ногарки За Маса Со Вшмукување Чаши, Основа За Биро За Мермер, Стакло, Дрвен Врв, Комплет од 4 Црни Ногарки За Ме?
  • Неодамнешно

МАИКАИЛУН Модерна Рамка За Биро 28 Индустриски Метални Ногарки За Маса Со Вшмукување Чаши, Основа За Биро За Мермер, Стакло, Дрвен Врв, Комплет

DEN 1919.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цврсти Материјали И Висококвалитетни Занаети : Боја за прскање со Висока температура, површината на бојата е униформа и сјајнаПремиум тешка задебелена челична цевка за подобрување на заштитата од ' рѓа и корозија. Усвоена еколошка боја за прскање, без необичен мирис, се спротивставува на гребнатини, подолг животен век на основата на масата. Големина : Должина 47 х Висина 29 х Длабочина 28 во. Посилна стабилност и Носивост : Научен структурен дизајн, тешката задебелена прачка ги прави нозете на масата постабилни, не треба да се грижите дали тресењето или заградите ќе се олабават.Максимална Носивост : 1102 фунти. Широка Примена : нозете на Бирото со вшмукувачки чаши можат лесно да се закачат на стакло, метал, Мермер, Дрвена површина. Тие се одвојуваат и еднократно. Што ви помага да креирате различни самостојни проекти. Надградба Детали Дизајн : 1.Пластичните подни душеци на земја не само што го штитат работниот век на рамката на масата, туку и ја одразуваат стабилноста.