Кутии за складирање на долна облека Haieshop Складирање Деца цртани филмови за складирање на играчки, возрасни седат повеќе-функционални преклопни кутии за складирањ?
  • Неодамнешно

Кутии за складирање на долна облека Haieshop Складирање Деца цртани филмови за складирање на играчки, возрасни седат повеќе-функционални

DEN 369.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПВЦ, кожа Големина : 49x49x31cm Боја : A, B. висококвалитетна PVC кожа, мазна и убава, отпорна на абење, водоотпорна, лесна за чиста, поддршка од фиберборд со висока густина, цврста и стабилна, зголемување на оптоварувањето. Внатрешноста е изработена од висококвалитетна ткаенина во Оксфорд, која е дише и удобна, издржлива, со прецизно рутирање, па дури и израмнување. Мултифункционална столица за складирање, може да се користи како библиотека, гардероба, скала, отоман, клупа за чевли, столче за кафе, столче софа. Широка апликација : Кутијата за складирање е лесно решение за организирање на вашиот дом, стан или други простори за живеење. Користете ги за да организирате полици и простории, да додадете во вашиот декор на домот или складирање за секојдневни лични предмети. Ако сакате да дознаете повеќе за производот, ве молиме контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа!. Големина : 49x49x31cm Боја : A, B. висококвалитетна PVC кожа, мазна и убава, отпорна на абење, водоотпорна, лесна за чиста, поддршка од фиберборд со висока густина, цврста и стабилна, зголемување на оптоварувањето. Внатрешноста е изработена од висококвалитетна ткаенина во Оксфорд, која е дише и удобна, издржлива, со прецизно рутирање, па дури и израмнување.