Тркалезна Странична Маса, Тркалезни Крајни Маси за Дневна Соба, Спална Соба, Мали Простори. Симпатична Златна Масичка За Кафе, Лесно Склопување Модерен Домашен Дек?
  • Неодамнешно

Тркалезна Странична Маса, Тркалезни Крајни Маси за Дневна Соба, Спална Соба, Мали Простори. Симпатична Златна Масичка За Кафе, Лесно Склопување

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ГОЛЕМИНА€ 17 инчи дијаметар x 17 инчи високаТежина : 5 фунти. ●МАТЕРИЈАЛ} страничната маса е изработена од метал ( Со капацитет до 150 килограми). Со завршна облога во прав, која е лесна за чистење и водоотпорна и мазна и еколошка, рабовите се закривени нагоре што им овозможува на предметите што може да се тркалаат од масата да останат и да создадат безбедна средина. ●ЕДНОСТАВНА И СТИЛСКА q Совршена големина за украсување На Домот, маси Со Акцент на дневната соба за прикажување книга, списание, шолја за кафе, тркалезна ноќна маса за прикажување мобилен телефон, i Pad, свеќи, фотографија и други работи, мала маса со убав модерен изглед. Тоа е исто така како мини златна масичка за кафе За внатрешни/Надворешни простори. ●1 МИНУТНО СКЛОПУВАЊЕ : не се потребни алатки, се што треба да направите е да ротирате 3 златни метални нозе во дупките за завртки на горниот дел од масата.