Клупа за Чевли на покривот, Решетка За Чевли Од 3 Нивоа За Влез 6-8 Пара Чевли, Организатор За Складирање Со Две Железни Полици и врв За Табла, Полица За Чевли, Метална ?
  • Неодамнешно

Клупа за Чевли на покривот, Решетка За Чевли Од 3 Нивоа За Влез 6-8 Пара Чевли, Организатор За Складирање Со Две Железни Полици и врв

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

®ЧАО, ПРЕПОЛН ВЛЕЗ оваа влезна клупа за чевли има 2 полици за метални решетки за 6-8 пара чевли, што не само што ви овозможува удобно да седите и да ги менувате чевлите, туку обезбедува и место за одмор на чевлите расфрлани на влезната врата. ●СТАБИЛНА СТРУКТУРА●структурата на оваа клупа за чевли е главно изработена од метал, со брза сива дрвена табла одозгора.Металната конструкција овозможува да собере до 350 килограми. ●ФУНКЦИОНАЛНА КЛУПА●Различни простории се совршени за вашите чевли, книги, растенија итн. Идеален е за вашиот влез, спална соба и дневна соба. ●ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ доаѓа со чекор-по-чекор водич, за да можете сами да го изградите ова без потреба од стручна помош.Лесно се составува и разделува. ●КЛУПА за ЧЕВЛИ и СКЛАДИРАЊЕ ● секоја полица за решетки за чевли може да собере до 4 пара чевли и нејзината големина е висока 32"долг х 11,81"длабок х 17,8".