2 Парчиња Метални Странични Чешли За Коса Конкаво-Конвексна Површина 10 Заби Чешел Метален Невестински Свадбен Превез Чешли За Коса Чешли Чешли За Коса Иглички За Ч?
  • Неодамнешно

2 Парчиња Метални Странични Чешли За Коса Конкаво-Конвексна Површина 10 Заби Чешел Метален Невестински Свадбен Превез Чешли За Коса Чешли Чешли

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина На Чешел За Коса : 4,33 "х 1,57" (11 х 4см); Боја : Златна и Сребрена Материјал : Метална легура, издржлива, деликатна изработка, мазна, нема да ја повреди вашата коса и скалпот. 10 заби чешел за клип за коса, може да ја држи косата безбедно и удобно, држете ја косата на место. Конкаво-конвексен површински стил, едноставен и елегантен, добар ЗА сам многу парчиња коса, шамии и занаетчиски проект. Совршен за свадби невестински додаток за коса, глава за деверуша, годишнини, извонреден подарок, матурски забави, коктел забави и секојдневно носење, совршен божиќен подарок за вашиот љубовник!. Големина На Страничен Чешел за коса : 4,33" х 1,57" (11 х 4 см)Боја : Златен И Сребрен Материјал : Метална легура●Издржлива, деликатна изработка, мазна, нема да ја повреди вашата коса и скалпот●10 заби чешел за клип за коса, може да ја држи косата безбедно и удобно, да ја одржува вашата коса на место●Совршен За свадби додаток за невестинска коса, глава за деверуша, годишнини, исклучителен подарок, матурски, коктел забави и секојдневно носење, совршен божиќен подарок за вашиот љубовник! Вклучен пакет : 2 х Метал Коса Страна Combs Notice : 1.