Јутфи 27 Конска Опашка Длабоко Кадрава Отпорна На Топлина Синтетички Инстант Клип Продолжување На Конска Опашка Заштитен Стил Афро Откачени Парчиња Кадрава Коса З?
  • Неодамнешно

Јутфи 27 Конска Опашка Длабоко Кадрава Отпорна На Топлина Синтетички Инстант Клип Продолжување На Конска Опашка Заштитен Стил Афро Откачени Парчиња

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

®Најдобар Квалитет На Природен Сјај Отпорни На Топлина 70% Синтетички Влакна произведени Во Јапонија и 30% Човечка Коса која Исто така Е Отпорна на Пламен на Секое Влакно €Опашката Со Врвка Е Лесна и Брза За Нанесување, Текстурирани Влакна Кои Се Вклопуваат Без Напор, Долготрајни и Податливи, Лесен Стил Инстант Ткаење Летни Тесни Кадрици Опашки. ●Брз И Удобен Изглед На Конска Опашка, Прескокнете Го Столот за Плетенка и Поминете Го Времето со Вашиот Љубовник за Време На викендите. Потребни се само неколку минути за да се заврши новиот изглед. Можете Да Ја Носите Периката На Опашката На Саканата Положба, Како Што Е Високата Опашка или Ниската опашка. Како што знаете, не Сите Природни Се Создадени Еднакви, и Ова е Покана да ја Потврдите Вашата Личност, Да Го Прифатите Вашиот Стил и Да Уживате во Патувањето. Чекори До Чекори За Носење Конска Опашка Со Врвка : 1) повлечете ја косата назад во пунџа и прицврстете ја.