Предложете Иглички За Коса Во Форма На Буквата У, 200 Грофови Бухти Мавтаа Со Иглички За Коса За Жени Девојки со Кутија за Ажурирања француски Пресврти, Боби Иглички ?
  • Неодамнешно

Предложете Иглички За Коса Во Форма На Буквата У, 200 Грофови Бухти Мавтаа Со Иглички За Коса За Жени Девојки со Кутија за Ажурирања

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Побезбеден Дизајн : Игличките За Коса во Форма На Буквата У се отворени Го лизгате малку, потоа свртете го и лизгајте го во друга насока. Игличките за коса не се штетни, за разлика од обичните иглички што се тријат со вашата коса, предизвикувајќи оштетување. Заоблените Совети Го Штитат Скалпот : врвовите се обложени за да го заштитат вашиот скалп. Третираните совети прават побезбедна употреба, но не се мешајте. Лесно за вметнување, доволно отпор. Останете на место цел ден. Метална Мазна Завршница : игличките за коса Во Форма На Буквата У се направени со модерно метално позлата, бојата совршено одговара на вашата коса! Игличките за коса не се избледени и отпорни на ' рѓа. Боја фиба : бојата на позлата е модерна и не е лесно да се олупи. Прилика : Овие Иглички За Коса Во Форма На Буквата У се совршени за сите видови фризури : бухти, француски пресврти, ажурирања, перика,плетенки, испакнатини на косата итн.