Клипови За Коса Од Хусга Канџи, Клипови За Банана Од Банана Од 3,5 инчи За Густа, Тенка, Кадрава, Кратка, Долга Права Коса, 2 парчиња француски Дизајн Целулоиден Леопар?
  • Неодамнешно

Клипови За Коса Од Хусга Канџи, Клипови За Банана Од Банана Од 3,5 инчи За Густа, Тенка, Кадрава, Кратка, Долга Права Коса, 2 парчиња

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Француски Дизајн Материјал : акрилни и метални извори, целулоид, ацетат. Големина : Вкупна должина околу 3,5 Инчи. Нонслип : клиповите за коса со Канџи имаат по 9 канџи на секоја страна, а испреплетените заби имаат силна моќ на фаќање, така што може добро да ја држи и поправи косата, нема лесно да падне и нема да ја оштети косата. Забелешка : бојата може да постои различна поради различната околина. Клипот за коса може да ја направи вашата коса уредна и уредна без да го допира лицето при стилизирање, обезбедувајќи секојдневна и свечена фризура. кадрава или брановидна коса,. Имам малку подолга коса до рамената која е фина и тенка. Ова ми овозможува да го повлечам назад за поцелосен изглед. Тие се одлични квалитет и имам парична казна, кадрава коса и тие работат одлично. Овие никогаш не се лизгаат, држат цврсто, изгледаат одлично!. Тој е цврст, добра големина и убав за гледање. Тие држат силни и се многу издржливи. Имам долга коса и ги користам најчесто за да ја стегнам косата додека работам, се туширам, вежбам итн. и тие се единствените клипови кои издржат речиси ништо. Секој од нив е стручно изработен со издржливо метално тело за да обезбеди долготрајна, сигурна употреба и е опремен со пружини со професионална јачина за да се обезбеди сигурно држење. Има одличен изглед во секоја пригода!. Го сакам затоа што не ми ја повредува главата. Висококвалитетни материјали : Шноли за жени изработени од висококвалитетни акрилни и метални пружини, силни и издржливи, лесни за употреба и не се лесни за кршење. Едноставен и стилски : францускиот клип за коса не само што може да ја измени вашата коса, туку и да додаде елеганција и сладост, правејќи ве полни со шарм. Нонслип : клиповите за коса со Канџи имаат по 9 канџи на секоја страна, а испреплетените заби имаат силна моќ на фаќање, така што може добро да ја држи и поправи косата, нема лесно да падне и нема да ја оштети косата.