Соулфлауер Органско Масло За Коса Бринграј За Исхрана На Косата, за Мажи &засилувач; Жени-Чиста Билка Бринграј, Кокос &засилувач; Масло Од Сусам, Природно Ладно Цеде?
  • Неодамнешно

Соулфлауер Органско Масло За Коса Бринграј За Исхрана На Косата, за Мажи &засилувач; Жени-Чиста Билка Бринграј, Кокос &засилувач;

DEN 335.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ЧИСТО МАСЛО : маслото за коса Од Суфлоуер бринграј е 100% чисто, природно, ладно цедено и без суровост Не содржи никакви конзерванси и хемикалии. ЛАДНОПРЕСИРАН МЕТОД : маслото за коса соулфлауер бринграј природно се добива со користење на процесот на ладна дестилација што го прави природен и ефикасен. БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ : маслото за коса соулфлауер бринграј е без парабени, без слс, без сулфати и без адитиви. ЧИСТИ СОСТОЈКИ : маслото за коса соулфлауер бринграј се состои од кокосово масло, масло од сусам, рицинусово масло и исто така содржи чиста билка бринграј. МАСЛО за ЛАДЕЊЕ : маслото за коса соулфлауер бринграј е проѕирна, немрсна формулација за ладење која се собира од органски локални извори и ви дава сјајна, навлажнета и здрава коса. РАСТ НА КОСАТА : хранливото масло за масажа на коса го промовира растот на здрава коса и ја подобрува нејзината целокупна текстура и волумен. Маслото содржи најквалитетни ајурведски билки за да се спречи опаѓање на косата. ЗАШТИТА ОД ТОПЛИНА : маслото за коса од Душевно Цвеќе бринграј помага да се врати и зајакне оштетената коса, за негување на косата и да се заштити вашата коса од топлината на фен за коса, виткачи, рамни пегли и длабоко услови.