Дифел Менс Ултра Раст 2-во-1 босилек &засилувач; Шампон Рицинусово Масло &засилувач; Регенератор 12оз. Со Масло за Коса 8оз.
  • Неодамнешно

Дифел Менс Ултра Раст 2-во-1 босилек &засилувач; Шампон Рицинусово Масло &засилувач; Регенератор 12оз. Со Масло за Коса 8оз.

DEN 312.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕМИУМ 2-КОМПЈУТЕР МАШКА КОЛЕКЦИЈА ЗА ПОВТОРНО РАСТЕЊЕ НА КОСАТА : Го Вклучува нашиот Шампон И Регенератор За Ултра Раст дифел 2-во-1, како и Нашето Масло За Коса Дифел Ултра Раст Во големо шише 8оз МАШКИ ШАМПОН ЗА РАЗРЕДУВАЊЕ НА КОСАТА и РЕГЕНЕРАТОР за РАСТ НА КОСАТА - Дифел Менс Ултра Шампон За Раст И Регенератор е уникатна формула за есенцијално масло базирана на природата која помага да се промовира растот на косата додека се измазнува секој фоликул на косата за висок сјај. ПРИРОДЕН ШАМПОН за КОСА ЗА РАСТ - Длабоко го чисти и навлажнува скалпот. Помага во олеснување на лупењето и ја остава косата мазна и сјајна. Идеален шампон за мажи со проретчена коса. ШАМПОН РИЦИНУСОВО МАСЛО ЗА РАСТ на КОСАТА-Дава хидратантни и негување резултати на сува, оштетена коса. Се препорачува за мажи со проретчена коса. ПОВТОРНО РАСТЕЊЕ НА КОСАТА ЗА МАЖИ МАСЛО : Помешано специјално за да ги таргетира потребите на мажите, Дифел Менс Ултра Раст Босилек И Рицинусово Масло за Коса го промовира растот додека го измазнува секој фоликул на косата спречувајќи идно кршење. Маслото од босилек е исклучително корисно за забрзување на растот на косата.