Окчел Мажи Комплет За Сечење Коса, Прилагодување На Должината На Облогата Е Лесно 60 Минути Професионален Секач За Коса За Време На Траење, Минутно Време За Трчање З?
  • Неодамнешно

Окчел Мажи Комплет За Сечење Коса, Прилагодување На Должината На Облогата Е Лесно 60 Минути Професионален Секач За Коса За Време

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кабел И Безжична Работа-Моќност На Жичана Машинка За Коса Со Практичност На Безжичен; За Употреба Едноставно Приклучете Ја Машината За Полнење И Исклучете Ја Кога Е Подготвена За Употреба Со Безжична Удобност Чешли За Водичи Кодирани Во Боја – Со Различни Должини На Сечење, Прилагодувањето На Должината На Облогата Е Без Болка. Брзо Упатете Го Клучот За Боја На Лицето На Машината За Сечење И Закачете Го Соодветниот Додаток За Чешел За Сечење Во Боја. Долготрајна Долготрајна Батерија На Полнење Со Времетраење До 60 Минути И Може Да Се Користи Со Или Без Кабел. Тивок, Моќен Ротирачки Мотор-Моторот На Електричната Машинка е Доволно Моќен За Лесно Да Ја Пресече И Најгустата Коса. Забите На Сечилото Се Цврсто Наредени Едни Со Други За Да Ја Отстранат Косата Без Заглавување Или Влечење. Без разлика Дали Сте Професионалци Во Продавницата или Берберот На Вашето Семејство, Нашата Цел е Да Го Испорачаме Најдоброто Искуство. Користените Од Професионалци-Машини За Сечење И Тримери Ги Користат Професионалци Во Салонската И Берберската Индустрија. Професионален Безжичен Клипер За Коса И Тример Комплет За Чешлање Безжичните Професионални Машинки За Коса Доаѓаат Со 8 Чешли За Водичи За Успешно Сечење На Косата, Дури И Дома Може Да Постигнете Широк Спектар На Фризури И Должини. Комплетен Сет На Штитници За Прицврстување На Клипер Кои Се Лизгаат Низ Косата За Супериорна Удобност И Квалитет На Сечење.Комплетот За Шишање Кодиран Во Боја Вклучува Машинка Со Штитник За Сечила, Комплетен Сет На Штитници За Прицврстување Кодирани Во Боја, Додатоци За Фризура И Упатства Во Целосна Боја Со Чекор-По-Чекор Насоки За Лесна Фризура Отпорна На Глупост Дома.