Билни 3 во 1 Вино Црвена боја 13,53 ФЛ Оз, Шампон За Црвена Коса Со Вино, Полутрајна Шампон За Боја На Коса, Покриеност На Сива Коса, Ефект за 5 Минути, Трае 30 Дена Шампон З?
  • Неодамнешно

Билни 3 во 1 Вино Црвена боја 13,53 ФЛ Оз, Шампон За Црвена Коса Со Вино, Полутрајна Шампон За Боја На Коса, Покриеност На Сива Коса,

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БОЈА ЗА КОСА 3 ВО 1 : Различна од традиционалната боја за коса, не содржи амонијак, нема груби хемикалии Производот може да се користи не само како боја за коса, туку и како шампон за коса и регенератор за коса, што е економично и достапно!. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : облечете ракавици, нанесете го шампонот рамномерно на вашата коса, почекајте 10-15 минути, оставете го на сивата коса малку подолго, исплакнете со вода и ќе ја добиете саканата боја на коса, да, толку е лесно и брзо, можете да го направите тоа дома сами. Трае 30 ДЕНА : шампонот за црвена коса Од Вино Агјув користи професионална и долготрајна формула која може да ја одржува бојата на вашата коса повеќе од еден месец по една употреба. Дури и ако сте изложени на дожд, спортот и потењето нема да влијаат на тоа. ЕФИКАСНО ПОКРИЈТЕ ЈА СИВАТА КОСА : Погодна За сите видови коса, вклучувајќи густа, фина и нормална густина на коса, како и права или кадрава текстура на косата.