7-инчен професионален сет за ножици за фризерски ножици, деликатни ножици за шема, специјалист за стилисти за коса, поставени остри ножици за фризери од не'рѓосувач?
  • Неодамнешно

7-инчен професионален сет за ножици за фризерски ножици, деликатни ножици за шема, специјалист за стилисти за коса, поставени

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Апликација : 7-инчниот професионален сет за фризерски ножици не е само првиот избор за професионалци, туку и фризерски ножици што можат да се намалат дома Професионалниот клипер за коса е безбеден и лесен за употреба, погоден и за мажи и за жени од сите возрасти. Материјал : Направено од не'рѓосувачки челик, издржлив и удобен; Клипер за коса е строго полиран, сечилото е рамно и мазно, а ножиците се остри. Ергономија : Дизајнот на офсет ја намалува преголемата пределна на палецот и движењата на зглобовите и го минимизира заморот. Комплетот вклучува : ножици за слабеење V-заби (стапка на рафинирање 20%-30%)*1, сечење ножици*1, ножици за слабеење на антилер (стапка на рафинирање 25%-35%)*1. Услуга : Ако наидете на какви било проблеми за време на употребата на производот, Ве молиме слободно контактирајте не за помош и ние ќе ви гарантираме задоволителен одговор. Производител : Sharond Spacking Големина : 23x8x3cmbrand : Sharond Scolor : Silverstyle : Hyundaiproduct Големина : 7,0 инчиматеријал : Безбедност од не'рѓосувачки челици : Со лактот надолу и палецот надолу, квалитетот е долготраен и раката се чувствува удобно.