Лоба Грива Навивам Дефинирање Крем И Длабоко Кондиционирање Маска За Коса - Контрола На Разлетување Нега На Коса-Оштетена Поправка На Коса-Третман На Сува Коса - Си?
  • Неодамнешно

Лоба Грива Навивам Дефинирање Крем И Длабоко Кондиционирање Маска За Коса - Контрола На Разлетување Нега На Коса-Оштетена Поправка На Коса-Третман

DEN 799.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стилови и Хидрати – нашиот хидратантен крем за кадрава коса се бори против сувата коса и разлетувањето за Мазна и податлива коса Овој крем за стилизирање на косата ја хидрира и враќа косата од оштетување, ја подобрува бојата, додава сјај и ја остава вашата коса мека на допир, свиленкаста мазна без да ја оптоварувате. Кажете Збогум На Сувата Кршлива Оштетена Коса - оваа кондиционирачка маска за коса ја условува и ја зајакнува вашата коса одвнатре, промовира еластичност и поздрав раст на косата, ја запечатува бојата на косата и спречува избледување. Покрај тоа, оваа маска за коса за кондиционирање е дизајнирана да заштити од оштетување предизвикано од незаштитено изложување на сонце, хемиски третмани или прекумерна употреба на алатки за стилизирање. Скроти Разлетување и Ја Штити Косата – нашиот крем за стилизирање на виткање е идеален за вашата кадрава или брановидна коса - не крцкава и без снегулки против разлетување. Нашиот крем за стилизирање е дизајниран да ја заштити вашата коса од УВ Зраци и топли алатки за стилизирање и може да се користи на влажна или сува коса. Сушење на воздух или сушење со фен. Третман на Коса со длабок Регенератор За Мека И Свиленкаста Коса-Нашата хидратантна маска за коса за сува, оштетена коса се бори против сувата коса и разлетувањето за Мазна и податлива коса. Овој третман за коса со длабоко уредување интензивно хидрира, ја поправа косата од оштетување, ја подобрува бојата, додава сјај, помага да се намали разлетувањето и ја остава вашата коса свиленкаста и мазна без да ја оптоварувате. Произведено во САД - Формулирано со врвни растителни и органски состојки. Содржи кокосово масло, овошно масло, Арган, Јојоба, Бадем И Витамин Е.Без сулфати, парабени, алкохол, натриум хлорид, фталати, силикони, минерални масла или други состојки добиени од нафта за долгорочна поздрава коса. КРЕМ ЗА ДЕФИНИРАЊЕ НА НАВИВАЊЕ СО ГРИВА ЛОБА-овој луксузен природен третман за кондиционирање со отсуство е направен за да ја дефинира вашата фризура додека ја храни вашата грива. - Направено само со природни и органски растителни состојки. - Погоден и за природна и за хемиски третирана коса - Совршен И за еластични кадрици и за лесни издувања-Ја Штити косата од УВ зраци и алатки за топол стил - Спречува рано избледување на бојата на косата - Средно држење - Без Снегулки. - Збогатен со 3 од најкорисните плодови во светот : КОКОСОТ обезбедува длабоки навлажнувачки својства кои помагаат да се елиминира разлетувањето додека се уредува за мазна, податлива коса.