Гуа Ша чешел, чешел за масажа Енергетски камен Масажа чешел лесен преносен бричење V лице за убавина чешел домашен салон Скалп Скалп со чешел Гуа Ша Алатка за лице з?
  • Неодамнешно

Гуа Ша чешел, чешел за масажа Енергетски камен Масажа чешел лесен преносен бричење V лице за убавина чешел домашен салон Скалп

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Скалп за масажа : Чешелот за масажа може да го масира скалпот Опуштете се на скалпот, мускулите на вратот и рамото со едноставни движења за да го ослободите заморот предизвикан од работа и проучување. Енергетски камен со чешел за масажа : Има добра термичка спроводливост и специфични карактеристики на топлина, а температурата може да се подигне и спушти веднаш со мала количина на енергија, што е во согласност со температурата на човекот на телото. Погоден преносен чешел Гуа Ша : чешел за масажа на скалпот е мал по големина и светлина во тежина, што е лесно да се стави во торба и да се користи во секое време, каде било за да се олесни заморот. Идеален подарок : Подарете му на специјалниот подарок на убовта. Чешелот за коса Jade може да биде одличен подарок за себе или за пријателите, погоден и за млади и за стари мажи и жени. Чешел за масажа за скалп : Чешелот за масажа е супер свилен и нема да ви наштети на косата и можете да уживате во бањата за глава во секое време, каде било. Скалп за масажа : Чешелот за масажа може да го масира скалпот. Опуштете се на скалпот, мускулите на вратот и рамото со едноставни движења за да го ослободите заморот предизвикан од работа и проучување. Енергетски камен со чешел за масажа : Има добра термичка спроводливост и специфични карактеристики на топлина, а температурата може да се подигне и спушти веднаш со мала количина на енергија, што е во согласност со температурата на човекот на телото. Погоден преносен чешел Гуа Ша : чешел за масажа на скалпот е мал по големина и светлина во тежина, што е лесно да се стави во торба и да се користи во секое време, каде било за да се олесни заморот. Идеален подарок : Подарете му на специјалниот подарок на убовта.

Item Type:
Comb
Package List:
1 x Massage Comb :