Мтм ПРО Фризерски Ножици Коса Ножици, 6.5 Инчен Коса Сечење Ножици, Премија Нерѓосувачки Челик Брич со Остар Работ Сечилото &засилувач; Салон Ножици, За Мажи, Жени, Бе?
  • Неодамнешно

Мтм ПРО Фризерски Ножици Коса Ножици, 6.5 Инчен Коса Сечење Ножици, Премија Нерѓосувачки Челик Брич со Остар Работ Сечилото &засилувач;

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НОЖИЦИ ЗА КОСА СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ : 100% нерѓосувачки челик за висока издржливост и врвен квалитет кој има рачно изработени сечила за да обезбеди оптимална контрола и рамнотежа на сува и влажна коса ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН : супер острите сечила лесно можат да ја скратат косата и лесно да ги постигнат посакуваните резултати. Идеалната тежина на ножиците овозможува совршена рамнотежа и стабилност. Неговата мазна текстура од нерѓосувачки челик и острите сечила не дозволуваат косата да се фати. РАЗНОВРСНА : тоа е совршена алатка што треба да се користи Во Салонот од Бербери и фризери и за лична работа, бидејќи е направена за повеќенаменска употреба. Идеалната должина од 6,5 Инчи е безбедна за употреба кај деца, мажи и жени заедно со постари лица бидејќи нејзините сечила со жилет можат да ги исечат и исечат сите видови коса (Тенка, Густа, Кадрава, Кадрава, Газирана). ERGОНОМСКА РАЧКА : restономски дизајнираниот одмор на прстите и рачките Што не се лизгаат со отстранлива гумена лента се чуваат за супериорен стисок и точност. ИЗДРЖЛИВОСТ : нашите премиум ножици се преполни со грижа и имаат способност да останат функционални долго време, а рачно изработените сечила се долготрајни што може да се користат лично и професионално. НОЖИЦИ ЗА КОСА СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ : 100% нерѓосувачки челик за висока издржливост и врвен квалитет кој има рачно изработени сечила за да обезбеди оптимална контрола и рамнотежа на сува и влажна коса. ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН : супер острите сечила лесно можат да ја скратат косата и лесно да ги постигнат посакуваните резултати.