ZZZRCGS алатка за плетенка Француска алатка за плетенка за коса плетенка плетенка додатоци за додатоци за коса 2 додатоци за влакно, плетенка машина плетенки решеткат?
  • Неодамнешно

ZZZRCGS алатка за плетенка Француска алатка за плетенка за коса плетенка плетенка додатоци за додатоци за коса 2 додатоци за влакно, плетенка

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од смола : Алатка за плетенка, оваа алатка е специјално дизајнирана за коса и лесна за употреба Лесен и лесен за носење : Оваа алатка за чешлање е дизајнирана за женски стил. Лесен е и лесен за носење, за да можете да го земете со вас каде и да одите. Плетенките можат лесно да се донесат. Погодно за секоја пригода донесете различни фризури, свадби, фестивали, танц, јога, фотографија, секојдневен живот, да ви дозволиш благороден и елегантен темперамент. Додатоци за стилизирање на коса сет од 7, надворешна големина на пакување : 7,48*5. Алатки за стилизирање на опашката за коса : Идеален подарок за девојчиња, сопруги, мајки и жени со долга коса за софистицирана и совршена фризура. Направено од смола : Алатка за плетенка, оваа алатка е специјално дизајнирана за коса и лесна за употреба. Лесен и лесен за носење : Оваа алатка за чешлање е дизајнирана за женски стил. Лесен е и лесен за носење, за да можете да го земете со вас каде и да одите. Плетенките можат лесно да се донесат. Погодно за секоја пригода донесете различни фризури, свадби, фестивали, танц, јога, фотографија, секојдневен живот, да ви дозволиш благороден и елегантен темперамент.