FnyPretty Невидлива Жица Коса Екстензии За Жени Коса Екстензии Со Транспарентна Жица Прилагодлива Големина 4 Безбедни Клипови Долги Синтетички Тајни Фризури 20 Инчен Ц?
  • Неодамнешно

FnyPretty Невидлива Жица Коса Екстензии За Жени Коса Екстензии Со Транспарентна Жица Прилагодлива Големина 4 Безбедни Клипови Долги

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбедно Вклопување : 1 4 клипови зашиени на ткаенината за да ги одржат екстензиите на косата во соодветна положба и не е лесно да паднат. Невидливата жица овозможува продолжувањето да лежи мазно и рамно на главата и добро да се крие во вашата коса. Новата кука С ќе спречи паѓање на жицата. Лесно За Нанесување : Без лента, без лепак, без шиење,само треба да ги поставите продолжувањата на косата преку главата како лента за глава, одземајќи помалку време за веднаш погуста и подолга коса за неколку минути. Удобно и Невидливо : невидливото продолжување на косата од жица, полесно и поудобно, што може да биде совршено скриено во вашата коса, поприроден ефект на носење и толку удобно за носење. Природно и Меко : Направено Од избрани синтетички влакна отпорни на топлина, што ги прави екстензиите на косата меки и лесни за чешлање. Носете го и ќе добиете реален и природен изглед!.