Шарондс 6/7 Инчен Професионални Ножици За Сечење Коса Поставете Ножици За Сечење Коса Сет За Разредување На Забите,Ножици За Ножици,Бербер,Салон, Комплет За Фризерс?
  • Неодамнешно

Шарондс 6/7 Инчен Професионални Ножици За Сечење Коса Поставете Ножици За Сечење Коса Сет За Разредување На Забите,Ножици За Ножици,Бербер,Салон,

DEN 992.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, сечилото е многу остро, но нема да ја оштети или подели косата Има карактеристики на отпорност на топлина, отпорност на корозија, отпорност на ' рѓа и не избледување. Суштинска машинка за коса : професионална машинка за коса, која може да ја исече влажната и сува коса. Тоа е неопходна алатка за фризура за професионалци, фризери и поединци. Дизајн : дизајнот на пригушувачот со висока еластичност го намалува металниот шум и триењето на ножиците. Прилагодлив дизајн на завртки, прилагодете ја затегнатоста на ножиците според личното чувство, прилагодете ја најдобрата напнатост и осигурајте се дека ножиците се сечат непречено. Ergономија : ergономскиот дизајн ги прави ножиците совршено да одговараат на прстите, со удобен стисок и класичен изглед. Сервис : Нашите берберски ножици се дизајнирани и произведени за да ги исполнат строгите стандарди за квалитет. Ве молиме бидете сигурни дека ќе купите, доколку имате какви било прашања, слободно контактирајте не за да ви ја обезбедиме најдобрата услуга.