Рузмарин Серум За Нега На Брз Раст На Косата, Хранлива Суштина Против Опаѓање На Косата, Есенцијално Масло За Нега На Брз Раст На Косата Негува Губење На Косата, Под?
  • Неодамнешно

Рузмарин Серум За Нега На Брз Раст На Косата, Хранлива Суштина Против Опаѓање На Косата, Есенцијално Масло За Нега На Брз Раст

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Ги храни Фоликулите На Косата] : Формулиран со моќна активна состојка, овој серум промовира здрав раст на косата и ги менува ефектите од губење на косата [Анти-Губење На Косата] : Ја Зајакнува косата и корените за да спречи губење и истенчување на косата, да го подобри растот на косата, текстурата и дебелината за целокупната здрава и бујна коса.Нашето Есенцијално Масло Од Рузмарин користи врвен екстракт од рузмарин за да ја кондиционира косата со активни хранливи материи за здрав изглед, немрсна коса. [Ја храни и Пополнува Косата] : маслото Од Рузмарин ја подобрува сувата и оштетена коса, ги поправа расцепените врвови,спречува кршење, ја заглавува влагата и сјајот и промовира поздрава и погуста коса.Безбеден и ефикасен, давајќи ви неверојатни резултати во најкус временски период. [Поправка На Косата] : Маслото Од Рузмарин За Раст На Косата ја поправа површината на оштетената коса, ја заглавува влагата и сјајот, го контролира разлетувањето, поправа, омекнува и зајакнува сувата, кршлива, пржена, преоптоварена и оштетена коса. [Погоден за Сите Типови Коса] : со совршено и здраво масло од рузмарин можат да користат И Мажи и жени и е погоден за сите типови коса, нормално, мрсно, суво, Оштетено.многу природно и нежно, но сепак дава неверојатни резултати. Рузмарин Серум За Нега На Брз Раст На Косата Етерично Масло Негува Анти Коса Лабава, Есенцијално Масло Од Рузмарин За Раст На Косата Храна Скалпот Анти Губење На Косата Суштина, Подобрен Сјај, Третман За Губење На Косата Спецификации : Име На Производ : Серум За Нега На Брз Раст На Косата : 50мл Рок на Траење : 3 години Како Да Се Користи : 1.